2014. szeptember 26. 17:44 - Luthia_Lulu

Rowen mentőakciói

A bajbajutott hölgyek megmentője

Azt hittük a lázadók száműzése valamelyest megoldja a dolgokat, de a helyzet csak rosszabb lett. Visszatértek és ott csaptak le az álnok árulók, ahol a legjobban gyengíthetik a népet.

2 éve, a Rhoantára való utazás után pár hónappal néhány kétes külsejű alak jelent meg a város szélén. Szemrebbenés nélkül rabolták el a város vezetőjének lányát fiatal sárkányával együtt. Elvitték magukkal Echwardra szigetére őket, Atmor pedig azt hitte soha többé nem látja szeretett lányát. Azonban pár hónapja valahogy sikerült megszökniük és az égiek, hogy megmutassák, hogy mellettünk állnak, Rowen érzékeit elcsavarva arra a lakatlan szigetre küldték, ahová a kis Liaty menekült.

Rowen hazavitte a lányt, s azóta a sárkánylovas tanonc ikerpár (Liaty és Ranwe) különleges védelem alatt állnak.

De itt még nem zárult le Rowen tetteinek listája, amit az elmúlt pár hónapban csinált.

Egy másik alkalommal a szíve húzta el rossz irányba. Belegabalyodott Saja Lettrenbe, akiről akkor még nem tudta, hogy kétes múltja van és jelenleg is a száműzötteknek dolgozik. De miért? Azok a mocskok foglyul ejtették a családját és csak információkért cserébe tartották őket életben.

Rowen Sajának köszönhetően leleplezett egy Kysppiere érkező ellenséges hajót, amit Morth-al meg is semmisítettek, majd ezután a lánnyal együtt elhajóztak Echwardra szigetére, hogy kimentsék a családját. A mentőakció sikeres volt, leszámítva, hogy a nyomorultak csak az öccsét hagyták életben, meg persze azt, hogy a pár órával később felébredő őrök biztosan rohantak Carax-hoz panaszkodni.

Jelen pillanatban Rowen, Saja és Niel(keresett kari) haza felé hajóznak és próbálnak nem gondolni arra, hogy mi történik épp a száműzöttek szigetén és hogy hogyan fogják fogadni őket Kysppien....

6a00e54ecca8b988330133f4858633970b-450wi.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lordsofthesky.blog.hu/api/trackback/id/tr366734663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása